Praktische info

Afspraak maken

Alle consultaties zijn op afspraak en worden bij voorkeur telefonisch gemaakt tussen 9u en 11u of 17u en 20u.

Gelieve bij je eerste afspraak jouw identiteitskaart en medisch voorschrift mee te nemen.

Soms hebben we een wachtlijst voor onze behandelingen. Indien je een afspraak niet kan nakomen, verwittig dan ajb telefonisch en zo snel mogelijk je therapeut. Op die manier kan je gereserveerde tijd misschien door iemand anders nuttig worden ingevuld. Indien een afspraak minder dan 24u op voorhand afgebeld wordt, zal deze aangerekend worden.

Betaling

De tarieven zijn de officiële tarieven van het riziv voor een geconventioneerd kinesitherapeut. Je vindt deze tarieven hier : document tarieven.

De behandelingen kunnen cash, payconiq of overschrijving afgerekend worden.

GDPR

Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel in. In het Nederlands spreekt men van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese regelgeving gaat over de bescherming van verzamelde persoonsgegevens. De AVG regelt het opslaan, bewaren, verwerken en de uitwisseling van gegevens.

De praktijk Kinergiek verzamelt, verwerkt en deelt alle gegevens conform de AVG. De persoonsgegevens worden door de kinesitherapeuten van Kinergiek verwerkt met als doel het verzorgen van een goede gezondheidszorg. De kinesitherapeut houdt zich aan de wettelijke verplichtingen die hem als zorgverlener zijn opgelegd. Bij vragen hieromtrent kan de verwerkingsverantwoordelijke geraadpleegd worden. De verwerkingsverantwoordelijke is Annelore Deleu

De privacyverklaring vindt u hier.

Verplichte Info

Hieronder vindt u de info die wij vanuit de FOD Economie verplicht zijn om op de website te plaatsen om reglementair in orde te zijn.

Kinesitherapeut Annelore Vandendriessche
RIZIV-nummer: 1/5/21099/82/521

Ondernemingsnummer: BE 0815.479.295 – Natuurlijke persoon
Adres vestigingseenheid: Baronstraat 59 8870 Izegem
Beroepsverzekering: Baloise Belgium nv Posthofbrug 16 2600 Antwerpen

Lid van Axxon, de representatieve beroepsvereniging van Kinesitherapeuten

Bevoegde toezichthoudende autoriteit: Provinciale Geneeskundige Commissie West – Vlaanderen — Koning Albert-I-laan 1/5 Bus 1, 8200 Brugge